Κλειδαράς γλυφάδα, άμεση εξυπηρέτηση καλέστε 24 ώρες: 210 9600990, 6985741000

Κλειδαράς Γλυφάδα

Νικόλαος Μπαφέτης

ΓΡΗΓΟΡΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κλειδαράς Γλυφάδα ή ο κλειδαράς μας  φωνάζουν το Νικόλαο Μπαφέτη όλοι οι πελάτες του. Ο κλειδαράς γλυφάδα έχει το κατάστημά του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 36. Εξυπηρετεί τη περιοχή της Γλυφάδας αλλά και σαν κλειδαράς Αργυρούπολης για όποιο πρόβλημα υπάρχει με κλειδιά όλων των τύπων, κλειδαριές όλων των τύπων

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον Κλειδαρά Γλυφάδα, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επείγουσα περίπτωση (όπως κλειδωμένοι έξω από το σπίτι ή για άνοιγμα πόρτας στο αυτοκίνητό σας) και απαιτούν αμέσως έναν κλειδαρά. Ενώ για άλλους είναι για λιγότερο επείγουσα αλλά εξίσου σημαντική δουλειά, όπως η εκτέλεση ελέγχου ασφάλειας πορτών – παραθύρων ή η κοπή νέων κλειδιών.

Μαζί με την παροχή Κλειδαράς Γλυφάδα Έκτακτης Ανάγκης, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών επιλογών υπηρεσιών κλειδαρά, οπότε ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις σας, με τη γενική εμπειρία μας πάνω στο επάγγελμα του κλειδαρά θα σας δώσουν λύση οικονομική και επαγγελματική για όλα όσα έχουν να κάνουν με τις κλειδαριές σας.

Χρειάζεστε έναν κλειδαρά έκτακτης ανάγκης;

Κλειδωθήκατε έξω? Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, ο Κλειδαράς Γλυφάδας® μπορεί να σας προσφέρει άμεσα (μέσα σε 12 λεπτά)λύσεις έκτακτης ανάγκης. Με ένα σας απλό τηλέφωνο θα έρθουμε δίπλα σας για άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου ή όποια άλλη άμεση ανάγκη έχετε.

Μετακομίζετε σε άλλο σπίτι;

Μετακομίσατε σε ένα νέο σπίτι και θέλετε να αλλάξετε κλειδαριές ή ακόμα καλύτερα μόνο τα κλειδιά σας. Καλέστε μας και θα έρθουμε να αλλάξουμε τις κλειδαριές σας σε μια εποχή που σας βολεύει. Καλέστε μας για να συζητήσουμε για την Υπηρεσία Κλειδαράς Μετακίνησης.

Αντίγραφα Κλειδιών

Ο κλειδαράς Γλυφάδα επαγγελματίας κλειδαράς μπορεί σας αντιγράφει κλειδιά για όποιον τύπο κλειδαριάς έχετε (εσωτερικών και εξωτερικών πορτών, γκαράζ, λουκέτων, πορτών αυτοκινήτων κ.α.)

Κλειδιά Αυτοκινήτου

Κλειδωθήκατε έξω από το αυτοκίνητο σας ξεχνώντας το κλειδί μέσα, χάλασε το κλειδί του αυτοκινήτου σας, χάσατε όλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας? σε όλα έχει τη λύση ο κλειδαράς Γλυφάδα.

Επισκευές κλειδαριών όλων των τύπων

Ο Κλειδαράς Γλυφάδα Νικόλαος Μπαφέτης έχει τη γνώση αλλά και την εμπειρία ώστε να μπορεί να επισκευάσει τις κλειδαριές των πορτών σας τις κλειδαριές απο τις μπαλκονόπορτες σας και όποιου τύπου κλειδαριές έχετε στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Όλες οι κλειδαριές όσο ακριβές και να είναι έχουν ένα χρονικό όριο καλής λειτουργίας. Αν κάνουμε μια καλή συντήρηση στη κλειδαριά μας θα δούμε ότι ο χρόνος της καλής λειτουργίας όποιας κλειδαριάς θα επιμηκυνθεί. Καλέστε στα τηλέφωνα 210 96009906985741000 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα και θα αναλάβω να επιδιορθώσω το όποιο πρόβλημα και να κάνω μια ολοκληρωμένη συντήρηση στη κλειδαριά σας δίνοντας και άλλο χρόνο ζωής.

24 ώρες το 24ωρο

Κλειδαράς γλυφάδα

Από 20 €

Άνοιγμα παντός τύπου κλειδαριάς για σπίτια και αυτοκίνητα όλο το 24ωρο

Κλειδαράς γλυφάδα

Από 150 €

Κλειδαριές για πόρτες ασφαλείας με Defender

Κλειδαράς γλυφάδα

Από 35 €

Κλειδιά Immobilizer αυτοκινήτων

Υπηρεσίες κλειδαρά Γλυφάδας

  • Άνοιγμα και επισκευή κλειδαριών σπιτιών
  • Άνοιγμα και επισκευή κλειδαριών αυτοκινήτων και μηχανών

  • Τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας και θωρακισμένων πορτών
  • Κατασκευή όλων των τύπων κλειδιών μηχανών και αυτοκινήτων
  • Αντιγραφή & κοπή όλων των τύπων κλειδιών για πόρτες απλές, θωρακισμένες, γκαραζόπορτες, αυτοκινήτων και μηχανών με η χωρίς immobilizer.

Διαβάστε συμβουλές για συντηρήσεις κλειδαριών, πορτών κλπ.

Χαρούμενοι πελάτες

Τι λένε για εμάς για το ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΙΚΟ μας

Κλειδαράς γλυφάδα

Γιαννόπουλος Νίκος

Άφησα τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο μου.  Άρχισα και έψαχνα κλειδαρά για Βούλα και όλοι έλεγαν σε 2 ώρες περίπου θα είμαστε κοντά σας. Ο Νίκος ήρθε σε 20 λεπτά, και ακούστε με πήγε σπίτι με τη μηχανή του και πήραμε το δεύτερο κλειδί. Τι να πω? Ευχαριστώ!!!!!!! ”

Κλειδαράς γλυφάδα

Σπανός Δημήτρης

“Και όμως πάλι εγώ! Αυτή τη φορά μετά από λάθος των παιδιών κλειστήκαμε έξω από το σπίτι.  Το Νίκο τηλέφωνο! Σε 15 λεπτά με πολύ χαμηλό κόστος πάλι δόθηκε λύση από το κλειδαρά της Γλυφάδας πια για εμένα.”

Κλειδαράς γλυφάδα

Μάκης Βιλαντώνης

“Ο κλειδαράς είναι πολύ βασικό πράγμα να έχει επαγγελματισμό. Έμειναν τα παιδιά μου έξω από το σπίτι και περιμέναμε 50 λεπτά επιπλέον για να έρθει κλειδαράς στο σπίτι μας στη γλυφάδα μέχρι που πείρα από τη δουλεία και το Νίκο. Σε 15 λεπτά δόθηκε λύση! Και ακούστε, τα παιδιά δεν είχαν 20 € πάνω τους και ο “Νικόλας” μου λέει όταν μπορείτε περάστε από το μαγαζί ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε!”

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 24 ΩΡΕΣ Νικόλαος Μπαφέτης

Παρ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 36,
Αργυρούπολη 164 52
Τηλέφωνα:  210 9600990 ,  6985741000