Ο Οδηγός του κλειδαρά Αργυρούπολης για την Ασφάλεια του σπιτιού σας. Σας λέει 18 γρήγορες συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλή , όπως η βελτίωση της ασφάλειας κλειδαριών παραθύρων και πορτών, το πώς οι λάθος τοποθετήσεις σε πόρτες ασφαλείας αλλά και κακές τοποθετήσεις κλειδαριών μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε μια εύκολη διάρρηξη.

Οι κύριες συμβουλές ασφαλείας για το σπίτι σας είναι να μιλήσετε σε έναν τοπικό κλειδαρά με άδεια αστνομίας σχετικά με τα προϊόντα ασφαλείας που έχετε τοποθετήσει στις πόρτες και τα παράθυρά σας.

Όσον αφορά κάποιες γενικές συμβουλές ασφαλείας, προτείνουμε τα εξής:

1. Ασφάλεια πορτών και παραθύρων

Ζητήστε από έναν κλειδαρά για να ελέγξετε την ασφάλεια των θυρών και των παραθύρων σας (συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών θυρών σε εξωτερικούς χώρους όπως γκαράζ) για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα παράθυρα και οι πόρτες έχουν τις πιο κατάλληλες κλειδαριές:

  • Είναι σε καλή κατάσταση
  • Είναι κατάλληλα τοποθετημένες; – οι λανθασμένα τοποθετημένες κλειδαριές για λίγα χρήματα εξοικονόμηση μπορούν να οδηγήσουν μη ασφαλή κλείδωμα
  • Αν πληρούν τις ασφαλιστικές σας απαιτήσεις

Λάθος εγκατεστημένη η κλειδαριά

Η κλειδαριά σας έχει τοποθετηθεί λανθασμένα και αυτό αφήνει όλο το κλείδωμα ευάλωτο στην επίθεση και επομένως την ιδιοκτησία σε κίνδυνο.

18-συμβουλές-και-συμβουλές-για-την-ασφάλεια-στο-σπίτι--kleidaras-24ores-λαθος-εγκατασταση

Μια κλειδαριά κυλίνδρου του ευρώ που έχει τοποθετηθεί κακώς και κινδυνεύει να σπάσει

 

Προσθέστε κλειδαριές Anti Snap στις εμπρός και πίσω πόρτες σας

Έχετε τοποθετήσει στην μπροστινή και στη πίσω πόρτα σας μια κλειδαριές Anti-snap ; Μπορούμε να προστατεύσουμε τον κύλινδρο κλειδαριάς του ευρώ (οικονομικές κλειδαριές δηλαδή) από το να πέσουμε θύματα μιας αστείας διάρρηξις.

Παρόλο που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε το σωστό μέγεθος και το πρότυπο ασφαλείας που είναι τοποθετημένο ώστε να είναι πραγματικά Anti Snap.

18-συμβουλές-και-συμβουλές-για-την-ασφάλεια-στο-σπίτι--kleidaras-24ores-Πώς-μια-κλειδαριά-Anti-Snap-εμποδίζει-μια-διάρρηξη

Πώς μια κλειδαριά Anti Snap εμποδίζει μια διάρρηξη