Μεγάλη αύξηση έχει παρατηρηθεί στις  διαρρήξεις και κλοπές  κατοικιών , ίσως λόγο οικονομικής δυσχέρειας και έλλειψη εργασιών μέσα στα χρόνια του μνημονίου. Η  ανασφάλεια που αισθάνονται οι πολίτες ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι συνεχώς μεγαλώνει με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ηρεμήσουν. Μίλησε τε με τον κλειδαρά Αργυρούπολης για το πώς μπορείτε να προστατεύσετε την περιουσία αλλά και τη ζωή σας από διαρρήξεις στην οικία του.

Κλειδαράς Αργυρούπολης:

Defender-με-ατσάλινο-προστατευτικό-κατά-του-τρυπήματος-κλειδαρας-αργυρουποληςΟ Νίκος Μπαφέτης  βρίσκεται στο επάγγελμα του κλειδαρά πάνω από 15 χρόνια. Μαθητεύοντας δίπλα στον πατέρα του, απέκτησε μέσω της εμπειρίας του τις τεχνικές γνώσεις και τη δεξιοτεχνία του επαγγέλματος. Πλέον έχει καθιερώσει το όνομά του ως ο κλειδαράς μας στα Νότια προάστια.

Πόρτες ασφαλείας. Διαθέτουν πραγματική ασφάλεια; Παραβιάζονται;

Οι πόρτες ασφαλείας σαν κατασκευή σίγουρα παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια από μια πόρτα παλαιού τύπου. Όμως είναι εξοπλισμένες με κλειδαριές παλαιού τύπου και διαθέτουν κλειδιά τύπου χρηματοκιβωτίου, τα οποία δεν προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια αν ο άνθρωπος που θέλει να παραβιάσει τη πόρτα έχει κάποια μικρή γνώση. Οι περισσότεροι πλέον διαθέτουν διαρρηκτικά εργαλεία και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να διαθέτουν ιδιαίτερη εξοικείωση πάνω στη διάρρηξη να μπορούν να εισβάλουν στο χώρο μας.

Υπάρχει λύση όταν χρησιμοποιούνταν καινούργια κλειδιά νέας τεχνολογίας;

Για την πόρτα ασφαλείας που έχει ένα υψηλό κόστος τις περισσότερες φορές, ένας από τους παράγοντες που επηρεάζει τη απόφαση για ποια τελικά θα αγοράσουμε είναι το design, φυσικά και η στιβαρότητα κατασκευής της. Όμως η επιλογή για την αγορά των κλειδιών-κλειδαριών πρέπει να έχει γνώμονα επιλογής μόνο την μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπάρχουν στο εμπόριο οι γνωστές κλειδαριές με κύλινδρο και προστατευτικά κυλίνδρων (defender), τα οποία αναφέρονται και παρουσιάζονται ως νέου τύπου κλειδαριές αλλά στην πραγματικότητα η ποιότητά τους καθώς και το επίπεδο ασφαλείας που προσφέρουν είναι μηδενικό.

Παρακάτω θα δείτε διάφορους τύπους νέων κλειδιών:

1) Με κινητό στοιχείο πάνω στο κλειδί.

2) Σωληνωτό κλειδί omega.

3) Με ανάγλυφο κλειδί τύπου laser.

4) Κλειδί Αbloy protect 2 με κινητό στοιχείο.

Παράλληλα μη ξεχνάμε και την σωστή επιλογή όταν αγοράζουμε πόρτα ασφαλείας τα μάτια που μας δίνουν τη δυνατότητα να βλέπουμε προς τα έξω. Υπάρχουν τα ποιο γνωστά ματάκια ευρείας γωνίας των 180-240 μοιρών με το αντιθαμβωτικό γυαλί αλλά και αρκετά ψηφιακά, τα οποία είναι πλέον πολύ οικονομικά και μπορούν να αντικαταστήσουν το κλασσικό ματάκι σε όποια πόρτα χρησιμοποιείται. Σίγουρα διαθέτουν έναν ποιό σωστό και ποιο ολοκληρωμένο τρόπο να μπορείς να δεις με μεγαλύτερη ευκρίνεια αλλά και σε μεγαλύτερο ευρυζωνικό πλαίσιο οπότε έχουμε μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα

Προτάσεις και λύσεις από το κλειδαρά αργυρούπολης για μεγαλύτερη ασφάλεια;

Θωρακισμένες πόρτες:

1) Θωρακισμένες πόρτες κλάσης 3 με πιστοποίηση από διεθνής φορείς.

2) Αντικατάσταση της παλαιάς σας πόρτας με μια θωρακισμένη κλάσης 3

Σύστημα κλειδαριάς:

1) Σύστημα αντιγραφής κλειδιών (με κάρτα ιδιοκτησίας) και πτυσσόμενο κλειδί.
Παρέχουν αθόρυβη λειτουργία και μηδέν μπλοκαρίσματα κλειδαριάς

2) Μόνο Defender με ατσάλινο προστατευτικό κατά του τρυπήματος και σπασίματος του κυλίνδρου που βιδώνει πίσω από την πόρτα.

3) Συνοδευτικό του ατσάλινου defender κύλινδρο ασφαλείας κατά της διάρρηξης από βίαια χτυπήματα, τρυπήματα, και διαρρηκτικά εργαλεία και προστασία κατά του σπασίματος.

4) Και φυσικά σύστημα αυτόματου μπλοκαρίσματος σε περίπτωση που μας σπάσουν ή καταφέρουν να αφαιρέσουν τον κύλινδρο ή την κλειδαριά να μπλοκάρει και κρατήσει τις μπάρες κλειδωμένες.

Κόστος για όλα αυτά;

Σίγουρα θα βρείτε πληθώρα τιμών για όλα τα παραπάνω αλλά απλά για την αναφορά τιμών να ξέρετε ότι για  οι θωρακισμένες πόρτες κυμαίνονται από τα 600 ευρώ και άνω και για τις κλειδαριές θωρακισμένων πόρτων από τα 140 ευρώ και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δωρεάν διάγνωση προβλήματος στη κλειδαριά σας καλέστε τον Κλειδαρά Αργυρούπολης στα

210 99040406985741000

Τον Κλειδαρά Αργυρούπολης θα τον βρείτε εδώ: