ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΛΙΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Κλειδαράς άμεση εξυπηρέτηση καλέστε 24 ώρες: 210 9904040, 6985741000

Κλειδαράς Αργυρούπολης Νικόλαος Μπαφέτης

ΓΡΗΓΟΡΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο κλειδαράς Αργυρούπολης Νικόλαος Μπαφέτης  εδρεύει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 36, στην Αργυρούπολη (γέφυρα Αργυρούπολης) και βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό. Εξυπηρετούμε όλο τον κόσμο της Αργυρούπολης, Αλίμου, Γλυφάδας και των γύρω περιοχών.

Αν τα κλειδιά σας έχουν χαθεί ή κλαπεί ή εάν μετακομίζετε σε μια νέα διεύθυνση και ψάχνεται για λύση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σήμερα.

Παρέχουμε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο υπηρεσίες κλειδαρά για να σας βοηθήσουμε, όπου και όποτε μας χρειάζεστε. Όταν ψάχνεται για κλειδαρά Γλυφάδα, κλειδαρά Αίμος, κλειδαράς Αργυρούπολη, κλειδαράς Ελληνικό ο Νικόλαος Μπαφέτης εκπροσωπεί όλες τις παραπάνω αναζητήσεις σας. Αντιμετωπίζουμε επειγόντως τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και παρέχουμε επαγγελματική βοήθεια στα κλειδώματα σπιτιών / επιχειρήσεων / αυτοκινήτων, την επισκευή κλειδαριών, τις εγκαταστάσεις κλειδώματος, τις καταστάσεις όπου κάποιος είναι κλειδωμένος και πολλά άλλα. Η εμπειρία μας δίνει τη δυνατότητα ώστε να  μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε από τα ζητήματα κλειδώματος σας και να σας βγάλουν από μια δύσκολη κατάσταση σε μια στιγμή

Ίσως αναβαθμίζετε την ασφάλεια στο σπίτι σας! Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε με πολύ χαμηλό κόστος κλειδαριές όλων των τύπων ακόμα και κλειδαριές παραθύρων. Για γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση στο επάγγελμα του κλειδαρά με προσιτές τιμές, καλέστε μας σήμερα στα τηλέφωνα: 210 9904040, 210 9600990, 6985741000

Εάν βρίσκεστε σε επείγουσα κατάσταση, σας προσφέρουμε υπηρεσίες κλειδαρά Αργυρούπολη και κλειδαρά Γλυφάδα, αλλά και κλειδαρά Άλιμο  και μπορούμε να βρισκόμαστε δίπλα σας σε χρόνο μηδέν.

Μέσος χρόνος αναμονής για όποια κλίση είναι 12 λεπτά!

Κλειδαράς Αργυρούπολης – Άλιμου – Γλυφάδας – Ελληνικό

24 ώρες το 24ωρο

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΛΙΜΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Από 20 €

Άνοιγμα παντός τύπου κλειδαριάς για σπίτια και αυτοκίνητα όλο το 24ωρο

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΛΙΜΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Από 150 €

Κλειδαριές για πόρτες ασφαλείας με Defender

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΛΙΜΟΣ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ6

Από 35 €

Κλειδιά Immobilizer αυτοκινήτων

Υπηρεσίες κλειδαρά Αργυρούπολης

και Νότια προάστια

Με όπλο την πολύχρονη εμπειρία μας στις υπηρεσίες του κλειδαρά και την τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας, παρέχουμε σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση σε χαμηλές τιμές!

  • Άνοιγμα και επισκευή κλειδαριών σπιτιών όλων των τύπων
  • Άνοιγμα και επισκευή κλειδαριών αυτοκινήτων και μηχανών
  • Τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας και θωρακισμένων πορτών
  • Κατασκευή όλων των τύπων κλειδιών μηχανών και αυτοκινήτων
  • Αντιγραφή & κοπή όλων των τύπων κλειδιών για πόρτες απλές, θωρακισμένες, γκαραζόπορτες, αυτοκινήτων και μηχανών με η χωρίς immobilizer.

Χαρούμενοι πελάτες

Τι λένε για τον κλειδαρά Αργυρούπολης

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΛΙΜΟΣ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-pelates

ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ

“Όταν είχα κλειδωθεί έξω από το διαμέρισμα, ένας γείτονας μου πρότεινε τον Νίκο. Ήρθε σε 10 λεπτά και άνοιξε την κλειδαριά χωρίς ίχνος ζημιάς. Δηλώνω ικανοποιημένος πελάτης!”

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΛΙΜΟΣ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-pelates

Μάριος Αραβίδης

“Το διαμέρισμά μας παραβιάστηκε δύο φορές πέρυσι. Μετά από μία δωρεάν εκτίμηση, ο Νίκος εγκατέστησε τα πάντα και πλέον κοιμόμαστε ήσυχοι.”

Ιδιώτης

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΛΙΜΟΣ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-pelates

Τάκης Τραχαλάκης

“Νίκο ευχαριστώ! Άμεσα ανταποκρίθηκε και έτσι το παιδί μου βρήκε λύση. Περίμενα ότι για την ώρα που σε απασχόλησα θα πλήρωνα αδρά, αλλά και εκεί πάλι ευχαριστώ.”

Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά

Είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας και χρειάζεστε υπηρεσίες κλειδαρά ή όποιου τύπου κλειδαριά? μη διστάσετε επικοινωνήστε μαζί μας .